Odnosi s strankami

Ponašamo se s številnimi dolgoletnimi strankami, s katerimi smo že na začetku poslovanja vzpostavili dober poslovni odnos. Pri grajenju zaupanja med strankami pa je spoštovanje dane besede in doslednost ključnega pomena.
Vzpostavljamo nove, drugačnim potrebam in željam strank prilagojene poslovne aktivnosti, ki jih uporabimo pri grajenju in ohranjanju odnosa z vsako stranko.
Kot strokovni svetovalci strankam pomagamo tudi pri pridobivanju novih znanj, mreženju, iskanju novih priložnosti za njihov posel ter jih na različne načine spodbujamo k uresničevanju družbene odgovornosti.

NAROČANJE ZA POGODBENE STRANKE

Ker se v podjetju TAČ d.o.o. zavedamo, da je danes čas pomembna vrednota, smo se za hitrejše poslovne procese odločili olajšati postopek naročanja našim pogodbenim strankam. Vse pogodbene stranke dobijo uporabniško ime in geslo, s katerima dostopajo do obrazca za naročanje. Obrazec preprosto izpolnite s potrebnimi podatki in pošljite v našo obdelavo. Naše osebje vas bo kontaktiralo za potrditev naročila.

Pogodbena stranka se zaveda, da nam bo zaradi uskladitve proizvodnje asfaltnih zmesi in kapacitet tovarne vsak četrtek do 13.00 ure morala sporočati predvidene potrebe po asfaltnih zmeseh za prihodnji teden. Proizvodnja ob vikendih poteka v skladu z dogovorom s stranko. Prav tako lahko stranka najpozneje v četrtek do 13.00 ure sporoči predvideno količino asfaltnih zmesi, ki bi jo želela izdobaviti med vikendom. Vsak dan do 13.00 ure pa lahko pogodbena stranka sporoči tudi točno potrebno količino asfaltnih zmesi za naslednji dan.

V primeru prezasedenosti kapacitet v podjetju TAČ d.o.o. nismo dolžni dobaviti zmesi v naročenem roku. Vsekakor pa v tem primeru obvestimo naše pogodbene stranke. Neizpolnjevanje pogodbenih obveznosti, oziroma predvidenih izdobav opravičujejo nepričakovane okvare tovarne asfalta, strojev in pomanjkanja naftnih derivatov ter druge ovire, ki se po veljavnih predpisih in splošnih uzancah štejejo za višjo silo.

Naročilo z elektronskim obrazcem

V kolikor prvič dostopate do spletne strani vas prosimo, da opravite kratko registracijo.

Naročilo prek e-pošte, telefona ali faxa

V kolikor raje komunikacirate prek e-pošte, pa nam lahko pošljete vaše povpraševanje na e-naslov: info@tac.si in odgovorili vam bomo v čim krajšem času.

Veseli bomo tudi vašega naročila vsak delavnik med 07.00 in 15.00 uro na telefonsko številko:
01/ 537-41-24 ali pa nam pošljite faks na telefonsko številko: 01/ 537-23-55.