PONUDBA ASFALTNIH ZMESI

V naši bogati ponudbi se nahaja širok in pester izbor visoko kakovostnih asfaltnih zmesi. V kolikor bi imeli težave pri razumevanju določenih zmesi, lahko prek e-pošte info@tac.si kontaktirate naše prijazno osebje, ki vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja, ki vam se porajajo glede asfaltnih zmesi v naši ponudbi.

Cenik

Pri naši politiki konkurenčno oblikovanih cen smo zasledovali premo sorazmerje glede na kakovost naših asfaltnih zmesi in smo tako zasnovali izjemno privlačno politiko popustov. Cenik in osnovni plačilni pogoji, ki so sedaj v uporabi, so veljavni od 08.08.2022. Za naše dolgoročne pogodbene stranke individualno oblikujemo konkurenčne cene glede na količino odjema asfaltnih zmesi.
V primeru, da pogodbena stranka naročene in proizvedene količine asfaltnih zmesi ne prevzame, imamo pravico te proizvode pogodbeni stranki tudi zaračunati.

Za cene asfaltnih zmesi nas pokličite na telefonsko številko 01 537 41 24 ali pa nas kontaktirajte prek e-pošte in vam ceno asfaltnih zmesi pri določeni količini sporočimo še isti dan.

 

Sodelovanje pri oblikovanju odjema ponudbe

V kolikor niste seznanjeni z natančnimi značilnostmi določenih asfaltnih zmesi iz naše ponudbe in ne morete predvideti njihove točne količine, nas lahko vedno kontaktirate prek e-pošte in vam bo naše prijazno in usposobljeno prodajno osebje ponudilo storitev svetovanja o naši pestri ponudbi ter vam tudi predstavilo možnosti določenih popustov. Znamo se prilagoditi tudi individualnim zahtevam naročnikov.

Tehtanje vozil

Preverjanje teže vozil in njihovega tovora je še kako pomembno pri zagotavljanju varnega transporta. V podjetju TAČ d.o.o. ponujamo tehtanje vozil do bremena 50 ton, pri tem pa uporabljamo certificirano in sodobno tehtnico. V kolikor želite preveriti količino blaga, ki ga prevažate, se oglasite pri nas vsak delavnik med 07.00 in 15.00 uro.

Tehtanje vozil: Po dogovoru